DKK 6,25

Opus & Monster Band (for Grundskoleelever)

07.03.2015 kl. 10:00 Pandrup skole, Pandrup

Billetsalget er slut

DKK 6,25

En forestilling for grundskolebørn med masser af musik og teater. Stykket handler om venskab, drømme, uvenskab og al slags musik. GRATIS ENTRÉ (billetbegyr kr. 6,25)

I kælderen rumsterer viceværten Mons med alle sine kasser, musikinstrumenter og sin gamle bamse Monster, da Opus dukker op. Opus er hans gamle ven og legekammerat, som er på besøg hos sin mor i den ejendom som Mons passer.
Det bliver til et glædeligt og overraskende gensyn med barndommens minder, hvor de legede og spillede musik sammen. Men det bliver også mødet med erkendelsen af musikkens modsætninger, hvad musik er og med de ungdommelige drømme om det at blive kendt og berømt.
Opus er den talentfulde sanger, der elsker at optræde og spille roller og som går efter den store operakarriere. Musikeren Mons lever for musikken og fællesskabet. Han kan kun være sig selv, men det er han til gengæld rigtig god til.
Til sammen fortæller de om rejsen mod at blive voksen og om at forfølge sit mål og sine drømme.

Opus & Monster BAND er levende fortalt i et humoristisk scenesprog med fuld knald på musikken, men den rummer også sårbarhed, eftertanke og smukke arier.

Charlotte Hjørringgaard Larsen er pigen med de store divadrømme og talentet for at vinde verden. Jakob Skov Søndergård er den saxofonspillende vicevært med det store hjerte.