DKK 0,00

12.03.2016 kl. 11:00 Pandrup skole, Pandrup

Billetsalget er slut

DKK 0,00

Kulturskolen har i samarbejde med med Messingprojekt region Nordjylland og Aalborg symfoniorkester fornøjelsen af at byde velkommen til en oplevelsesrig koncert med messingblæser gruppen fra Aalborg symfoniorkester.

Klassisk koncert for grundskole- og karrusel elever

Tid og sted:
Lørdag 11. marts kl. 11:00-11:45, Pandrup skoles sal

Målgruppe:
Grundskole- og karruselelever

Vi glæder os til at grundskolebørn (0.-1. Kl.) og karruselbørn ( 2.-4. kl.) får glæden af at opleve disse dygtige musikere spille.

Ved koncerten vil der blive lagt vægt på formidlingen til denne aldersgruppe.
Med denne koncert håber vi på, at give vores elever i kulturskolen en enestående oplevelse, og et indtryk af at trækbasun, tuba, trompet og horn er laaaaangt fra kedeligt at spille på,og uhyggelige sjove og skønne at lytte til.
Tak til Messingprojekt Nordjylland for at gøre denne koncert til et gratis tilbud for kulturskolens elever. Husk tilmeldning.

Lærer:

Thea Skovlund Andreasen Thea Andreassen 26 18 77 33